Diensten

Met een vakkundig team levert De Goede Tuinen het complete traject van tuinontwerp tot onderhoud als haar diensten. Naast de aanleg zelf is vooral het voortraject essentieel om uw droomtuin te verwezenlijken. Tuinliefhebber en -kenner Linda de Goede luistert nauwgezet naar uw wensen en vertaalt dat in een ontwerp, dat helemaal is aangepast aan uw specifieke situatie. Pas als u tevreden bent, en we hetzelfde voor ogen hebben, gaat ons vakteam aan het werk.

Tuinaanleg

U weet zelf het beste wat voor sfeer u in de tuin wil. Met haar groene vingers heeft Linda de Goede een grote passie voor tuinen, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken om van uw tuin iets moois te maken. Binnen uw budget!

Tuinontwerp

Met de juiste vakmensen en gerenommeerde leveranciers wordt een goede kwaliteit gewaarborgd. Aandacht maakt alles mooier. Dat geldt ook voor het netjes en gestructureerd werken.

Tuinrenovatie

Soms is het genoeg om de tuin te renoveren. Verstandig en voordelig wanneer uw tuin er in de basis nog prima bij ligt. Linda de Goede geeft aan welke slimme verbeteringen en aanpassingen mogelijk zijn, zodat uw tuin straks weer fris en fruitig is.

Tuinonderhoud

De Goede Tuinen neemt u het tuinonderhoud graag uit handen, zodat u tijd overhoudt voor andere dingen. Genieten van uw tuin bijvoorbeeld. Alles is mogelijk; vaste onderhoudsmomenten of u belt wanneer er werk aan de winkel is.

Jouw tuin

Het meest intieme plekje op aarde…

Bel ons