Werkwijze

Bij De Goede Tuinen is de eerste kennismaking altijd vrijblijvend en kosteloos. Met Linda de Goede stippelt u een traject uit om uw wensen om te zetten in een ontwerp. Dit is altijd maatwerk!

 • 1

  Inventarisatie van uw wensen

  Linda vertelt u graag over onze werkwijze, maar vooral luistert ze graag naar u om wensen te inventariseren en vorm te geven. Daarna gaan we samen aan de slag om een schetsontwerp van uw droomtuin te maken.

 • 2

  Van schetsontwerp naar definitief ontwerp

  Vervolgens bespreken we samen het schetsontwerp en gaan we met elkaar aan de slag om te komen tot een definitief ontwerp, geheel naar uw wensen. Daartoe gebruiken wij foto’s van uw tuin, huis en omgeving en andere sfeerbeelden om het totaalbeeld te vertalen in het definitieve ontwerp die wij voor u zichtbaar maken op een moodboard.

  2

 • 3

 • 4

  Beplantingsplan

  Linda adviseert u graag uitgebreid over de beplanting. Het komt helaas veel te vaak voor dat de gekozen plant of boom na verloop van tijd niet meer aan de verwachting voldoet. Planten zijn onderhevig aan veranderingen en groeien en bloeien door alle seizoenen heen. Sta er goed bij stil dat planten straks een wezenlijk onderdeel zijn van de beleving en de aanblik van uw tuin. Tevens draagt het bij aan het regenproof maken van uw tuin.

  4

Samen genieten & ontdekken

Wat een rijkdom…

Bel ons