Tuinproducten

Als ontwerper én uitvoerder kunnen we niet alleen de tuin creëren die bij u past, maar deze ook echt deel uit laten maken van uw leefcomfort. Zo geniet u bijvoorbeeld nog meer van het buitenleven met een buitenkeuken of een beregeningsysteem. Dit kunnen wij allemaal extra voor uw tuin leveren:

Een frisse tuin ondanks droogte

Bijna elk seizoen is er wel een periode dat de natuur niet voldoende water geeft. De verschrikkelijke gevolgen zijn al snel te zien. Om het watertekort te compenseren en uw beplanting in stand te houden, moet daarom gesproeid worden. Een automatische tuinbesproeiing of beregeningsysteem scheelt u veel werk en vooral: het voorkomt schade aan uw tuin. Een tuin met een goede waterhuishouding is groener, frisser en mooier. Met een beregeningssysteem kunt u daar zorgeloos van genieten!

De Goede Tuinen in Wijdewormer - Specialist in tuinaanleg

Dé buitenkeuken

Op een zwoele zomeravond samen met familie, vrienden of kennissen proeven van mooie en smakelijke gerechten tijdens een spontane barbecue, of juist op die koude winterdag, bij een knapperend haardvuur glühwein drinken, of warme chocolademelk. Wij adviseren u graag aan de hand van uw specifieke wensen.

De Goede Tuinen in Wijdewormer - Specialist in tuinaanleg

Samen genieten & ontdekken

Wat een rijkdom…

Bel ons