Tuinproducten

Als ontwerper én uitvoerder kunnen we niet alleen de tuin creëren die bij u past, maar deze ook echt deel uit laten maken van uw leefcomfort. Zo geniet u bijvoorbeeld nog meer van het buitenleven met een buitenkeuken of een beregeningsysteem. 

Dé buitenkeuken

De WWOO is een nieuwe generatie buitenkeukens en uniek in zijn ontwerp. Buitenkeukens zijn vaak duur in aanschaf en weinig gebruiksvriendelijk doordat ze veel onderhoud vergen. WWOO heeft daarom een designkeuken ontwikkeld van onverwoestbaar beton die functioneel en nagenoeg onderhoudsvrij is.

De Goede Tuinen is dealer van dit product en kan deze buitenkeuken dus zonder enig probleem integreren in uw tuin.

Beregeningsysteem / tuinbesproeiing

Bijna elk seizoen is er wel een periode dat de natuur niet voldoende water geeft. Het effect is al snel te zien aan de groei en bloei in uw tuin. Om het watertekort te compenseren zal daarom gesproeid moeten worden. Dit tijdrovende werk kan u uit handen worden genomen, door het installeren van een automatische tuinbesproeiing of beregeningsysteem.

Een tuin met een goede waterhuishouding is groener, frisser en mooier. Zo kunt u zonder moeite pas écht genieten van uw tuin!

Bel ons