De Goede Tuinen, uw natuurlijke partner

Ineens is de tuin belangrijk voor u geworden en moet er een goed tuinontwerp komen. Of u wilt gewoon meer groen, andere borders, een pergola, mooiere bestrating of een beschoeiing. Of nu bent u eindelijk toe aan die rustgevende vijver in de tuin en het gras zat. Of misschien groeit het onderhoud van die mooie tuin u al een tijdje boven het hoofd.

U treft het........

U bent nu meteen aan het goede tuinadres!

De Goede Tuinen is al jaren specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Als ontwerper van kleine en grote tuinen zijn wij erop ingespeeld om precies die tuin te creëren die bij u past.

Zelf aan de slag

Gaat u liever zelf aan de slag met ons tuinontwerp en beplantingsplan? Geen probleem, wij adviseren u graag.

De Goede Tuinen is actief in de Zaanstreek, Zaandam en omgeving. Maar ook in de regio van Purmerend, Beemster, Landsmeer, Amsterdam en Hoorn. Kortom, Noord-Holland is ons werkgebied.

Alles voor uw tuin

De Goede Tuinen kan het complete traject leveren van tuinontwerp tot onderhoud. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een vast team van leveranciers en onderaannemers. Maar uiteraard met de supervisie en eindverantwoordelijkheid van De Goede Tuinen.

  • Voor onze afdeling Tuinaanleg en Tuinonderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Bel ons